diumenge, 24 de maig del 2020

Tasca 6 Medi - Setmana del 25 al 29 de maig

Bon inici de setmana, ja l'última de maig! 

Avui us proposem una tasca ben diferentJa gairebé esteu a quart i sabem que sou experts en fer recerca per internet. Per això, volem que sigui vosaltres els que investigueu sobre el nou tema que a partir d'ara treballarem "Els virus"
  • Fitxa. 
En aquesta heu de contestar a unes preguntes sobre els virus. Per saber les respostes podeu utilitzar internet, però fixeu-vos que allà on busqueu sigui fiable. No sempre val qualsevol pàgina. 

Us deixo aquest enllaç perquè li doneu un cop d'ull. És un diari per joves i la informació publicada està redactada per experts. Per tant, el que hi posa és fiable.


També, heu de buscar tres paraules que us vinguin al cap quan penseu en el coronavirus, i buscar el seu significat al diccionari. En són exemples: vacuna, brot, símptomes.... 


Per últim, us fem preguntes sobre el conte l'Augus i els monstres. Junts a casa! Veureu que és un nen més o menys de la vostra edat i la seva història gira al voltant del coronavirus. 

Sabem que la tasca és complexa i llarga, per això us aconsellem que la lectura del conte l'aneu fent totes les tardes a l'hora de lectura de 15:00 a 16:00. De ben segur, que a finals de setmana ja l'haureu acabat i podreu respondre les preguntes de la fitxa.



L'Agus i els monstres tancats a casa. Vídeo Capítuol 1